Om Auto Værksted​

Auto Værksted byder dig velkommen til vores bilværksted på sydvestvej 119, 2600 Glostrup. Her tilbyder vi bilreparation og service af alle bilmærker for alle vores kunder.

Auto Værksted er et autoværksted som udfører alle slags reparationer på biler. Vi lægger stor vægt på at tale med dig og lytte til dig som kunde, så vi kan forstå dit reelle behov. For det nytter jo ikke, at vi servicerer eller reparerer din bil unødvendig dyrt. Vi lever nemlig af tilfredse kunder. Det er også derfor, vi altid aftaler prisen med dig, inden vi går i gang, for hos os er der ingen skjulte omkostninger og tillæg. Skulle det vise sig, at opgaven ændrer omfang, informerer vi dig og finder en løsning, inden vi afslutter opgaven.

Hos Auto Værksted i Glostrup tager vi imod næsten alle biler uanset mærke og model. Vi tager os af reparationer, fejlfinding og service og priserne er på et meget rimeligt niveau. Det til trods for, at der aldrig bliver slækket på arbejdets kvalitet og den gode service.

Vores mekaniker gennemgår løbende kurser, så de altid er klar og klædt på til opgaven, og vi kan derfor garantere dig, at din bil er i de bedste hænder på vores autoværksted. Derudover bliver vores værksted kontrolleret af FDM, så din bil derfor altid er i ekstra sikre hænder.

Alle de reservedele, vi bruger, er af original kvalitet, og vi tilbyder dig op til 2 års garanti på dem. Vi har alt i specialværktøj, så vi kan lave reparationer på alle bilmærker. Vi bruger den nyeste teknologi, og kan derfor teste alle bilmærker.

Gratis lånebil

Skal du have foretaget et dækskifte eller få tjekket din bils aircondition, kan vi klare det mens du venter. Er det noget mere tidskrævende, du kommer med, stiller vi naturligvis en bil til din rådighed. Udover det er der altid varm kaffe i kanden.

​Vi er et certificeret og autoriseret autoværksted!

​Vælg et autoværksted med mange fordele. Vi er et FDM-kontrolleret, Falck Bonusværksted.

Kontakt os i dag

Kontakt os og hør nærmere eller book tid hos vores automekaniker

Du er velkommen til at tage kontakt til vores autoværksted, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores kompetencer og services, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid på vores værksted.

Du kan også kigge forbi vores adresse, hvis du alligevel er i nærheden. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en skarp pris på lige netop den behandling, som din bil har behov for.

​Felter markeret med * skal udfyldes. Henvendelser besvares inden 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores anmeldelser

Traditionelt autoværksted med bred ekspertise

Vi er et traditionelt bilværksted med en bred ekspertise, når det kommer til biler, og det betyder, at vi blandt andet kan tilbyde bilreparation, bilservice, sporing af bil, afbalancering af dæk, dækskifte, salg af dæk og fælge, opbevaring af dæk, undervognsbehandling, rudeskift, vejhjælp, ​forsikringsskader

Derudover tilbyder vi også salg af brugte biler, så er du på udkig efter en brugt bil, kan du med stor fordel kigge forbi os og se nærmere på vores udvalg. Vi har et stort sortiment af brugte biler inden for alle bilmærker, som vi forhandler til ganske attraktive priser. Du kan også finde en oversigt over de brugte biler, som vi har til salg lige nu ved at klikke her

stars

"Kan varmt anbefales"

Ærlig service og rigtige håndværkere der rent faktisk gider reparere og ikke bare udskifte dele. Kan kun anbefales.

Thomas

stars-4

"Citroën C6 2007"

Alt Ok, og de klarede et par ekstra udfordringer også - de burde få 5 stjerner, men hvad skal jeg så give næste værksted som også vasker bilen :-)

Finn C.

stars

"Fantastisk værksted!"

Fantastisk service med stor fleksibilitet. Jeg havde en god sparring, hvor den faglige kompetance også kom til udtryk.

Mikkel R.

stars

"Høflig og hjælpsom"

Super fin oplevelse, 5 ud af 5! Jeg lagde særligt mærke til den meget venlige service og gode kommunikation.

Oscar R​.

Om Auto Værksted

Du er altid velkommen hos os - uanset om din bil trænger til en kærlig hånd fra vores professionelle og servicemindede hold af automekanikere, også i garantiperioden.

Om du ønsker at skifte den gamle model ud med en nyere en af slagsen, eller om du vil sælge din bil til en god pris. Hos Auto Værksted tilbyder vi alle former for autoservice.

Det er muligt at betale med kontanter, dankort eller mobilepay.

Kontakt os​

Auto Værksted

CVR-nummer: 40151966

Sydvestvej 119, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

Skriv til os via formularen her på siden, eller send os en mail på kontakt@la-auto.dk.

Bestil service og reparation

Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage.

Henvendelser via formularen besvares inden for 24 timer. Se åbningstider under kontakt.